Logo de la Empresa
Equipament i Tecnologia:

NOU SERVEI tenen maquinària professional e industrial (aspiradors, depuradors, kärcher, vaporeta, etc.) per dur a terme tractaments especials o estàndard en superfícies amb característiques diferents, així com la maquinària necessària per a la neteja de tapisseries, catifes, etc.

De la mateixa manera, promovem la innovació i la formació contínua del nostre equip professional, a través de cursos d'especialització en l'ús de maquinària industrial, productes especials i tractament superficial. Considerem molt importants la formació continuada en matèria de prevenció de riscos laborals, així com la vigilància de la salut del nostre equip humà, s'acredita amb registres oportunes que posem a disposició dels nostres clients.

Tots i cadascun dels productes emprats en la realització de tasques de neteges compten amb les homologacions segons normatives de la Unió Eurpoea.

NOU SERVEI está acreditada per l'INSTITUT TÉCNIC ESPANYOL i treballa juntament amb el CENTRE D'INVESTIGACIÓ I ASSESSORAMENT PER LA NETEJA, S.L.(ITEL), www.itelspain.com, amb el qual unim forces dia a dia per una millora continua dels nostres serveis.

KartcherKärcher
BarredoraBarredoras
HidrolavadoraHidrolavadoras
KartcherVaporetas
AspiradoraAspiradoras

Avís Legal:

El domini http://www.nou-servei.com, és propietat de NOU SERVEI SL amb domicili social a C / Bruguerol N°33 al municipi de Palafrugell (Girona). Es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant Tel: 972304299 Fax: 972304299 o via email info@nou-servei.com

Propietat intel•lectual:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l'usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de NOU SERVEI S.L.

Responsabilitat dels enllaços:

NOU SERVEI S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicicad dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. NOU SERVEI S.L. no es fa responsable de la informació comercial continguda en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.