Logo de la Empresa
Notícies:
Divendres 24 de setembre de 2010
diaridegirona.cat » Comarques
Una empresa de neteja rep el primer Premi d'Igualtat de Palafrugell

PALAFRUGELL | DDG

La Junta de l'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha aprovat la resolució del concurs primer Premi d'Igualtat a l'Empresa a favor de l'empresa de neteges i manteniment Nou Servei. La iniciativa de crear aquesta distinció a les empreses de Palafrugell respon a la voluntat de reconèixer públicament les polítiques o bones pràctiques innovadores que qualsevol empresa del municipi de implanti a favor de la igualtat d'oportunitats i de la conciliació personal i laboral. Nou Servei, d'acord amb aquest guardó, és una empresa socialment responsable que té en compte els principis d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes. Malgrat que pertany a un sector tradicionalment molt feminitzat, com és el de neteja i manteniment, compta amb presència de dones i homes que realitzen el mateix tipus de feina amb igualtat de salari. L'empresa disposa d'un protocol intern contra l'assetjament sexual o per raó de sexe i pren mesures a favor de la conciliació familiar i laboral com ara facilitar la flexibilitat horària, el treball compartit i el transport a les persones treballadores. La finalitat d'aquesta convocatòria és sensibilitzar tota la població sobre els avantatges que suposa per a la societat i per a cada persona l'equiparació d'oportunitats entre les dones i els homes.

Avís Legal:

El domini http://www.nou-servei.com, és propietat de NOU SERVEI SL amb domicili social a C / Bruguerol N°33 al municipi de Palafrugell (Girona). Es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant Tel: 972304299 Fax: 972304299 o via email info@nou-servei.com

Propietat intel•lectual:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l'usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de NOU SERVEI S.L.

Responsabilitat dels enllaços:

NOU SERVEI S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicicad dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. NOU SERVEI S.L. no es fa responsable de la informació comercial continguda en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.