Logo de la Empresa
Pressupost:

No obstant, també elaborem pressupostos ajustats a les seves necessitats, sense cap tipus de compromís.

També posem a la seva disposició un formulari que serà enviat a nosaltres immediatament. Va a respondre en un termini màxim de 48 hores.

Informació Personal
Quin servei necessita? Seleccioni a continuació el que més s'ajusti a les seves necessitats
Si encara no ha trobat el que busca, diguins àmpliament el que necessita i li contestarem al més aviat possible per donar-li solució a les seves inquietuds.
( * ) Són camps obligatoris
He llegit i accepto la Llei de protecció de dades Heu d'acceptar la política de protecció de dades

Avís Legal:

El domini http://www.nou-servei.com, és propietat de NOU SERVEI SL amb domicili social a C / Bruguerol N°33 al municipi de Palafrugell (Girona). Es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant Tel: 972304299 Fax: 972304299 o via email info@nou-servei.com

Propietat intel•lectual:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l'usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de NOU SERVEI S.L.

Responsabilitat dels enllaços:

NOU SERVEI S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicicad dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. NOU SERVEI S.L. no es fa responsable de la informació comercial continguda en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.