Logo de la Empresa
Compromís Social:

Som conscients que en els darrers anys, la crisi econòmica ha esdevingut un augment del nivell de pobresa en la nostra societat, produint una esquerda social i una mancança d'ajuts de tots els àmbits públics. Es per aquest motiu que, ara més que mai , les empreses ( tant grans, mitjanes o petites ) hem de posar seny i prendre mesures per tal de pal•liar aquest efectes tant negatius per la nostra societat mitjançant la col.laboració amb organitzacions sense ànim de lucre, ja que per davant de tot, les persones són la prioritat.

Des dels seus inicis, el NOU SERVEI manté estreta col•laboració amb l'Associació Creu Roja Nacional, en la prestació de suport a les persones més vulnerables, així com el nou col. lectiu que ara depenen la solidaritat de tots, cooperació internacional i situacions d'emergència humanitària.

També tenim presència com a socis UNICEF, on fem contribucions cada any a l'explotació combat de desnutrició i menor de milions de nens a tot el país.Perquè en els fonaments de la nostra identitat, personalitat, metes, objectius i polítiques de l'empresa, donem entès que el benefici no ho és tot.

Perquè creiem que és moment de fer-ho.

Certificado Cruz Roja Española
Logo Cruz Roja

Avís Legal:

El domini http://www.nou-servei.com, és propietat de NOU SERVEI SL amb domicili social a C / Bruguerol N°33 al municipi de Palafrugell (Girona). Es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant Tel: 972304299 Fax: 972304299 o via email info@nou-servei.com

Propietat intel•lectual:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l'usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de NOU SERVEI S.L.

Responsabilitat dels enllaços:

NOU SERVEI S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicicad dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. NOU SERVEI S.L. no es fa responsable de la informació comercial continguda en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.