Logo de la Empresa
La seva opinió ens interesa:
Per tal de millorar la nostra oferta i qualitat de serveis, ens és de trivial importància les opinions dels nostres clients. Per tant, posem a la seva disposició un formulari on poden deixar reflectides opinions i/o suggeriments que creguin oportuns. Els hi agraïm la vostra col•laboració.
Tens 2 Comentaris:
ISABEL REY
isabelreype@hotmail.com
Muy profesional y eficiente,

en mi caso tenia un suelo de piedra natural que tenia unas manchas desde hacia años y nadie fue capaz de quitarlas, cunado vino a visitar la casa la Sra. María para hacer presupuesto de mantenimiento, en cuanto vio el suelo dijo, ha esto le hacemos un tratamiento y quedara perfecto, y efectivamente en una mañana de trabajo me soluciono un problema que yo ya había asumido que tendría que cambiar el suelo en cuanto me fuera posible.

MUY RECOMENDABLE

15/03/2013 08:54:24
Severiano BENITO MARTIN
sevebenito@telefonica.net
Estoy encantado con los servicios de la empresa y su profesionaalidad
22/01/2013 17:35:13
*Usuari:
*E-Mail:
*Comentari:
     ( * ) Són camps obligatoris

Avís Legal:

El domini http://www.nou-servei.com, és propietat de NOU SERVEI SL amb domicili social a C / Bruguerol N°33 al municipi de Palafrugell (Girona). Es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant Tel: 972304299 Fax: 972304299 o via email info@nou-servei.com

Propietat intel•lectual:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel•lectual que l'usuari ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de NOU SERVEI S.L.

Responsabilitat dels enllaços:

NOU SERVEI S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicicad dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. NOU SERVEI S.L. no es fa responsable de la informació comercial continguda en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.