Dilluns a Divendres: 09:00 - 13:00 i 15:00 - 18:00

L'empresa

Empresa 1
Empresa 2

Nou Servei Palafrugell S.L.

Nou Servei Palafrugell neix a l’any 2000 amb l’objectiu d’oferir serveis de neteja professionals tant a entitats publiques com privades de la província de Girona. Atès que el sector de neteja ha anat evolucionant en els darrers anys, l’empresa manté un procés continu de millora i personalització dels seus serveis, mitjançant la utilització de sistemes innovadors, per tal d’adaptar-se a un mercat cada cop més exigent.

Caracteritzada per la seva professionalitat, serietat, discreció i eficàcia en el servei, Nou Servei Palafrugell aposta per la formació contínua del seu personal especialitzat i inverteix en maquinaria d’última generació per garantir un servei de qualitat.

Davant la situació de pandèmia mundial originada per la COVID19 , l’empresa realitza els serveis de neteja i desinfecció seguint tots els protocols establerts per les autoritats, amb la finalitat de frenar la seva propagació i garantir la seguretat de l’ús dels espais (públics o privats) de tots el centres on opera.

Tanmateix, els productes específics emprats en els sistemes de desinfecció estan acreditats per el Ministeri de Sanitat, complint amb els mesures i protocols de seguretat tant per el seu personal com per als nostres clients.